Snart helg.

torsdag 5. januar 2017

Første uken etter ferie er alltid så himla tung. Tungt å stå opp, tungt å dra på aktiviteter, slitne kropper som ikke vil legge seg, tungt å komme i gang med alt igjen. Så da kjenner jeg at det skal bli ekstra godt med helg i morgen. Ikke for det, det er jo ikke slik at vi har lite å gjøre i helgen med treninger og nedpakking av resten av julen, vasking av hus og så videre. MEN, krysser fingrene, vi har faktisk tid til å slappe litt av også. Og da har jeg tenkt å dele flere månedshandle-innlegg med dere. 
Jeg vil da dele ferdige maler du kan skrive ut og fylle inn - og selvfølgelig med detaljerte "bruksanvisninger" som kan hjelpe deg på veien til å finne noe som fungerer for dere. Jeg vil på en så enkelt måte som mulig prøve å forklare metoden som fungerer for oss. Og så andre innlegg som jeg forklarte i dette innlegget. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

by mlekoshi